Expressen Badrum och en Matta


Jag skickade in en bild till expressen och fick många trevliga kommentarer. Ska svara lite på dem här. Vi har valt att ha fönstersättingen så här eftersom vi tycker det är super snyggt. Vårt vardagsrum/kök är på drygt 80 kvm och det är där vi valt att satsa.
Som ni ser här nere är det inte färdig inrett eftersom jag har svårt att hitta det jag vill ha och jag känner inge brådska eftersom det finns andra saker i huset som är prioterade.

Jag samlar på vaser och älskar känslan som man får när dom står i fönstret. Känns lite som jag har venisage hemma. Kanske lite löjligt men det är ju jag som bor här. ;)
Krukorna byter jag ut lite då och då har inte riktigt hittad det jag vill ha i fönstren nere. Just nu har jag massor med ljuslyktor och mina älskade orkideér. Till dom vill jag ha glasvaser/krukor men så som sagt inte prio just nu.

Tack alla som har orkat kommenterat det är så roligt att se vad andra tycker även om det i slut ändan är vi som bor här.

Snart är badrum nr 2 klart och efter det ska vi satsa på att få upp kaminen. Åh så härligt det är när det händer saker.
Idag skiner dock solen och grannarna vill att vi ska träffas ute och grilla. Det är så härligt med vårvinter så det är klart att man vill sitta lite i solen och mysa.

Jag har fortfarande inte hittat någon matta eller kuddar som jag ska ha i vardagsrummet. Tänk att det ska vara så svårt. Mattan som vi ska ha måste ju vara runt 3,20 meter lång och 2,80 bred. Svårt att hitta en snygg sådan. Jag vill också att den inte ska ha så lång lugg och vara lätt att rengöra gärna gå åt det gröna hållet hellst inte brun.

Någon som har tips på vart man hittar sådana mattor tar jag gärna emot. Vill gärna inte att dom är alltför dyra heller. ;)

Ha en underbar dag.





Tävling

Nu kan man tävla på nyttrum. Jag tycker dom har så snygga grejer.


RSS 2.0